Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Dekoráció- és jelmezötletek 2022 Halloweenre

Halloween ünneplése október 31-én  elsősorban az Amerikai Egyesült államokban felkapott, egészen az 1900-as évek óta. Ám a sok Amerikai filmnek, sorozatnak köszönhetően, ahol megjelenítették a Halloweeni mulatságot, világszerte elterjedt és egyre népszerűbbé válik évről-évre. Ez alól országunk, Magyarország sem kivétel. Erre az estére a szülők gyermekeikkel közösen faragnak aranyos, vagy éppen ijesztő kinézetű halloween tököket, majd gyertyákkal világítják ki őket. Ezen az estén egyre népszerűbbé válik a Halloween party megrendezése a felnőttek, s gyermekes családok körében. Ilyenkor a helyszínt tök lámpásokkal, Halloween témájú dekorokkal dísztik. Előszeretettel sütnek a nők, édesanyák sütőtökből készült finomságokat, vagy éppen muffinokat ijesztő pók pálcikákkal. Bátran szervezhetünk mókás játékokat, feladatokat felnőttek és gyermekek számára, ezzel kellemes, vidám hangulatot teremtve.

Ám a bulik legfontosabb kelléke mégis a Halloweeni öltözék, jelmez, legyen gyermekről vagy felnőttről szó. Cikkünkben az ajandekjatek.hu webshopjának segítségével hozunk nektek szuper Halloweeni jelmez ötleteket, amelyekkel biztos sikert aratsz a partyn.  A gyermekek is ilyenkor örömmel öltöznek ijesztő jelmezekbe, és így boldogan gyűjtenek apró édességeket maguknak, jutalmul.

Jelmez ötletek gyerekeknek

A gyermekek, különösen az óvodás, kisiskolás korúak előszeretettel bújnak kedvenc mesefigurák bőrébe ezen a lidérces éjszakán is. A Mancs Őrjárat az egyik legnézettebb gyerek mese napjainkba, ezért nem véletlen hogy egy Mancs Őrjárat Sky kutyás jelmezzel kislányodnál biztosan sikerrel jársz. Kisfiadnak bátran választhatod a Chase rendőrkutyás jelmezt, azon az estén általuk igazán boldognak érezhetik magukat, arról nem beszélve hogy a jövő év elején megrendezésre kerülő Farsangi mulatságon is örömmel viselheti. Ezekkel a gyerek jelmezekkel biztosan nem lősz mellé. Ha gyermeked már iskolás korú, és kevésbé félős, vagány nagyfiús, akkor bátran válassz neki az ijesztő Halloweeni gyerek jelmezek közül. Ezen az estén akár igazi kis varázsló tanoncá változhat a Harry Potter jelmezek által. Merészebb kisfiúk bátran bújhatnak az ijesztő péntek 13 Jason jelmezbe, akár Pókember bőrébe egyaránt. Egy család barát Halloween mulatságon a kislányok bátran lehetnek hercegnők, rendőrök, cuki kis állatok is. A lényeg, hogy kedves legyen számukra, és örömmel, büszkén viseljék.

Jelmez Ötletek felnőtteknek 

Napjainkban a Halloweeni buli ünneplése főleg a fiatalok, és felnőttek körében a legnépszerűbb. Ilyenkor ijesztő dekorokkal díszítenek, nasikat, süteményeket készítenek, italokat hoznak, zenét kapcsolnak és átbulizzák az éjszakát. Ezen a lidérces éjszakán férfiak bátran bújhatnak kedvenc horror filmjük szereplőjének a bőrébe. Remek választás lehet a Venom, Sikoly, Az, akár még Star Wars rohamosztagos katona jelmez viselése is. Ezeken a felnőtt partykon, előszeretettel szoktak bálkirályt, és királynőt választani a fiatalok. Ezekkel a rémisztő maszkokkal, jelmezekkel jó eséllyel indultok, az idei legrémisztőbb jelmez díjáért. Ám a nők, ha bálkirálynők szeretnének lenni idén ősszel, akkor bátran választhatnak hercegnői parókát, mellyel régi kedves meséjük az Aladdinból, Jázmin hercegnő bőrébe bújhatnak egy éjszaka erejéig, felelevenítve újra gyermekkori meséjük élményét, vagy megszemélyesíthetik Kleopátrát is. Ám a nők is bátran viselhetnek robot, állatos, sőt még a nagy pénzrablás népszerű bűnözői jelmezét is, mely talán az idei év legmenőbb jelmezévé válhat.

Látogass el az ajandekjatek.hu webshopjába és válaszd ki számodra, akár gyermekeid számára a legszuperebb Halloweeni jelmezt, és töltsetek el egy szuper estét barátaitok körében.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem